⚠️ Důležité upozornění na falešné recenze a komentáře. Více zde →

+420 777 130 401 Po-Pá 9:00-16:00 (Pauza: 12:00 - 13:00)
Info
Obrázek kategorie
Rady a tipy

5 TIPŮ, JAK VYBRAT SPRÁVNOU SKŘÍŇ

Rozhodnutí, kterou skříň si vybrat, nemusí být úplně jednoduché. Pokud hledáte ideální skříň pro váš domov, tak tady máme 5 tipů, které vám určitě pomohou.
 

1. Velikost

Nejprve si určete rozměry skříně, aby byla přijatelná pro vámi zvolenou místnost. Zvažte množství oblečení, bot a dalších věcí, které do ní chcete uschovat. Není od věci si občas svůj šatník zredukovat a ušetřit tak místo pro prioritní záležitosti. 

2. Funkčnost

Určete si, čemu bude skříň sloužit. Potřebujete skříň se spoustou věšáků pro oblečení, skříň s výklopnými dveřmi, která bude sloužit jako úložný prostor nebo skříň plnou poliček?

3. Materiál

Další věcí na zvážení je, z čeho bude skříň vyrobena. Může to být dřevo, kov nebo plast. Každý materiál má své přednosti i nevýhody. Například dřevěné skříně jsou tradiční a přirozeně krásné, zatímco kovové skříně jsou moderní a snadno se udržují. Nejběžnější a nejprodávanější jsou skříně, které tyto materiály kombinují.

4. Design

Skříň by měla odpovídat vašemu vkusu a stylu. Chcete skříň s dveřmi nebo bez nich, s policemi nebo bez polic, s rovnými nebo se zakřivenými liniemi? Mějte na paměti, že skříň by měla odpovídat interiéru vašeho domova, aby nepůsobila jako pěst na oko – ačkoliv design je velmi individuální záležitost.

5. Cena

Nakonec tady máme ke zvážení cenu. Skříně se mohou lišit v ceně v závislosti na všech předchozích bodech. Rozhodněte se, kolik jste ochotni utratit za skříň a rozmyslete si, jaký typ skříně nabízí nejlepší kvalitu za dobré peníze. Rozhodně nedoporučujeme šetřit a dělat velké kompromisy, kterých byste později mohli litovat.

Výběr ideální skříně pro váš domov může být náročný proces, ale pokud zvážíte všechny výše uvedené faktory a své potřeby, můžete najít skříň, která splní vaše očekávání. Pamatujte si, že skříň by měla být praktická, ale také i krásná a estetická.

 

zobrazit další články