⚠️ Důležité upozornění na falešné recenze a komentáře. Více zde →

+420 777 130 401 Po-Pá 9:00-16:00 (Pauza: 12:00 - 13:00)
Info
Obrázek kategorie

Takto spí celebrity II: 2 luxusně zařízené ložnice slavných.

Dívky, ženy, ruku na srdce, která z Vás už někdy nezatoužila stát se na chvíli královnou, princeznou, známou zpěvačkou, herečkou, anebo modelkou? Dnes od nás dostanete pár tipů, jak se jimi můžete stát.

Minulý týden jsme se věnovali dvěma vyloženě pánským ložnicím, jednoho sportovce a jedné herecké superstar. Dnes se vydáme do podobných míst, ale tentokráte si přijdou na své dámy. Dnes Vás čekají interiéry pokojů dvou superstar. Jednou z nich je světově uznávaná mladá herečka Lindsy Lohan, která je v poslední době známá zvláště díky jejím pletkám se zákonem, ale má na kontě i několik veleúspěšných filmových trháků. Druhou ženou v našem dnešním díle je slavná česká zpěvačka Helena Vondráčková, které je již několik let stálicí českého pěveckého nebe. Obě dámy, ač z jiného data narození, mají skvělý vkus. Designy obou ložnic můžete použít jako inspiraci pro Vaši hvězdnou ložnici.

Nejdříve si probereme interiér mladší z dvojice, a to interiér domu hollywoodské stár Lindsy Lohan. V celém interiéru je patrná mladost, svěžest a čistota. Na první obrázku vidíme krásně, jednoduše a přitom velice útulně zařízenou ložnici. Krásná velká bílá postel je v kontrastu s křesílkem v pískové barvě a vše vhodně doplňuje krbová vložka. Ty z Vás, které nemohou v bytovém domě umístit krb, nezoufejte, lze použít krby na biolíh. Velké množství nábytku je laděno do lesklé bíle, která se vrací mezi trendy barvy letošního roku. Na obrázku níže je původní interiér Lindsy Lohan, da dalších obrázcích jsou pak vyobrazeny námi nabízené kusy nábytku, díky kterým můžete i Vy přizpůsobit Váš interiér a bydlet jako Lindsy Lohan, a dámy, upřímně, která z Vás po tom netouží?

Postel Alexis

Taburet ALEXIA

 

Pokud toužíte bydlet jako Lindsy, pak neváhejte a čtěte dál, na dalších obrázcích totiž poznáte, že i Vy můžete bydlet jako holywoodská celebrita a ani za to nemusíte utratit horentní sumy. Každá z Vás může mít bydlení ve stylu Lindsy Lohan. Na dalším obrázku vidíme kuchyni a v ní krásnou kombinaci kožených sedáků a dřevěnou nohou u jídelních židlí. V obývací části pak kožená křesla krásně doplňuje skleněný stůl. Kuchyň je pak v kontrastu vůči ostatnímu světlému nábytku vyvedena ve dřevě.

Jídelní židle CARMELO

Konferenční stolek EPI

Oproti moderně pojatému interiéru Lindy Lohan, je interiér domu i hausboatu Heleny Vondrčkové diametrálně odlišný. Helena je milovnici klasického, jednoduchého a funkčního nábytku, což však nemusí být na škodu. Pokud jste příznivci právě takového stylu, v následujících fotografiích se najdete.

Pokud je Vám tento styl blízký, rádi Vám doporučíme kousky z našeho eshopu.

Sedací souprava BARTOŠ

Konferenční - jídelní stůl

Doufám, že následující fotky a doporučení byly pro Vás skvělou inspirací, a že si nyní vybavíte své bydlení podle svých snů, a že námi nabídnutý článek byl pro Vás hodnotným příspěvkem pro Vaše přemýšlení. Zkuste si bydlet jako slavní, ale za rozumné peníze.

zobrazit další články