⚠️ Důležité upozornění na falešné recenze a komentáře. Více zde →

+420 777 130 401 Po-Pá 9:00-16:00 (Pauza: 12:00 - 13:00)
Info
Obrázek kategorie
Rady a tipy

10 NEJNOVĚJŠÍCH TRENDŮ V DESIGNU SEDAČEK


Design sedaček se neustále vyvíjí a přináší nové trendy, které ovlivňují celkový vzhled a funkčnost sedaček. Zde je několik žhavých trendů:

 

 

  1. Minimalistický styl – Minimalistický design sedaček je stále populárnější. Tyto sedačky mají čisté linie, jednoduchý vzhled a často používají monochromatické barvy, jako jsou bílá, šedá a černá.

 

  1. Kombinace materiálů – Sedačky, které kombinují různé materiály, jako jsou kůže, tkaniny a kov, jsou stále populárnější. Tento trend umožňuje vytvořit unikátní vzhled a přináší více textury do interiéru.

 

  1. Zvýšená pohodlnost – Sedačky, které jsou navrženy pro maximální pohodlí, jsou stále vyráběnější. Tyto sedačky mají často polstrovaná opěradla a sedáky, které poskytují podporu a komfort.

 

  1. Velké sedačky – Velké sedačky jsou v poslední době také velmi populární. Tyto sedačky mají obvykle široká sedadla a jsou dostatečně velké pro pohodlné sezení více osob.

 

  1. Barvy a vzory – Sedačky s jasnými barvami a vzory se stávají více a více oblíbené. Tyto sedačky mohou přinést do místnosti živost, energii a jsou ideální pro ty, kdo se nebojí experimentovat s výraznými barvami a vzory.

 

  1. Návrat k tradičnímu – Tradiční sedačky s klasickým vzhledem a konstrukcí si stále udržují svou popularitu. Tyto sedačky mají obvykle dřevěnou konstrukci a klasické detaily, jako jsou okrajové lemy a ozdobné nohy.

 

  1. Modularita – Modulární sedačky umožňují vytvořit různé uspořádání podle potřeby. Tyto sedačky se totiž skládají z různých částí, které lze snadno připojit a oddělit přesně podle vašich potřeb.

 

  1. Ekologický přístup – V dnešní době je stále větší důraz kladen na udržitelnost a ochranu životního prostředí. Trendem v designu sedaček je také využívání ekologických materiálů, jako jsou organické tkaniny, recyklované materiály a dřevo z obnovitelných zdrojů.

 

  1. Kontrastní akcenty – Kontrastní akcenty jsou dalším trendy prvkem v designu sedaček. Mohou to být například barevné nebo textilní akcenty, které dodávají sedačce unikátní vzhled a zvýrazňují její charakter a tím i charakter interiéru.

 

  1. Multifunkčnost – Posledním trendem v designu sedaček je multifunkčnost. Tyto sedačky mají často další funkce, jako jsou úložné prostory nebo skládací mechanismy, které umožňují přeměnit sedačku na postel nebo lůžko. Tento trend umožňuje využít sedačku nejen jako klasický kus nábytku, ale také jako praktickou a funkční součást interiéru.

 

Věříme, že vám tyto trendy pomohly si ujasnit o jakou sedačku máte zájem.

zobrazit další články