⚠️ Důležité upozornění na falešné recenze a komentáře. Více zde →

+420 777 130 401 Po-Pá 9:00-16:00 (Pauza: 12:00 - 13:00)
Info
Obrázek kategorie
Rady a tipy

10 RYCHLÝCH TIPŮ NA VÁNOČNÍ VÝZDOBU


Vánoce jsou kouzelné období, ve kterém se můžeme těšit z rodinné pohody a přátelské atmosféry. Lidé se k sobě chovají lépe, než obvykle a město září světelnými ozdobami.

 

My vám dnes předáme 10 tipů, jak můžete na poslední chvíli ozdobit interiér vašeho domova, ať září spolu s celým městem.

 

 

1. Vánoční stromeček: Nejznámější a nejoblíbenější vánoční dekorací, která se většinou nachází v obývacím pokoji je bezpochyby vánoční stromeček. Můžete si vybrat mezi živým stromečkem nebo umělým. Myslíme si však, že vůni živého smrku, či borovice nenahradí nic.

 

2. Vytvořte vánoční aranžmá: Aranžmá ze sušených květin, šišek, ořechů a jiných ozdob přidá na vánoční atmosféře. Můžete je umístit na stoly, poličky a také je můžete vložit do vázy nebo květináče. Skvěle se hodí například do ložnice. Nebojte se experimentovat s vaší fantazií ohledně
umístění.

 

3. Použijte vánoční barvy: Které barvy jsou vánoční? Nejčastěji Vánocům vévodí červená, zelená, žlutá, zlatá a modrá. Tyto barvy vyladí opticky váš domov do vánočního hávu. Můžete je použít na povlečení, závěsy, polštáře nebo jiné dekorace. Existují také pokrývky na sedačku nebo křeslo. Napadá vás i něco dalšího? No skvěle! Směle do toho.

 

4. Vánoční osvětlení: Vánoční světýlka nebo vánoční řetězy, dodají interiéru kouzelný nádech. Umístěte je na okna, zábradlí nebo kolem vánočního stromečku. Sedačka lemovaná vánočními světýlky vypadá taky úžasně. Pokud máte balkón, můžete dát sousedům a kolemjdoucím najevo, že Vánoce jsou tady.

 

5. Výzdoba vánoční tkaninou: Co nazýváme vánoční tkaninou? Například vánoční ubrusy, závěsy nebo povlečení na postele. Vánočně povléknout můžete i již zmiňované křeslo nebo
sedací soupravu. Ti šikovnější si mohou něco uplést, třeba maličký ubrus pod misku s ovocem.

 

6. Vánoční vůně: Vůně, jako je vanilka, skořice nebo hřebíček je pro Vánoce typická. Provoňte svou domácnost touto klasikou a uvidíte, jak se vám doma pozvedne celková vánoční atmosféra. Pohodlně se usaďte v provoněném obývacím pokoji do sedačky, zapněte si v televizi vánoční klasiku a užívejte si čas pohody.

 

7. Použijte vánoční květiny: Květiny, jako jsou šeříky, poinsettie, nebo již zmiňovaný Blahočet ztepilý působí dojmem, který vynásobí ducha Vánoc. Někdy mohou sloužit i místo vánočního stromku, pokud máte doma například méně prostoru. Kdo má naopak prostoru více, může mít v obýváku stromek, v ložnici květinu a v kuchyni ve váze šeříky.

 

8. Vánoční věnce: Vánoční věnce mohou být vytvořeny ze sušených květin, šišek, ořechů a jiných vánočních ozdob. Můžete je umístit například na dveře nebo na zeď nad postel jako dekoraci, která vám bude připomínat sváteční čas.

 

9. Vánoční doplňky na stromeček: Vánoční doplňky, jako jsou figurky nebo baňky mohou přidat vašemu stromečku glanc. Také se nebojte vánočních řetězů, radíme však vyladit barevnost, ať stromek nepůsobí příliš přeplácaně.

 

10. Vánoční ozdoby na okna: Řetězy, světýlka, nebo lehce smývatelné spreje budou dávat najevo všem, co se do vašeho okna podívají, že ve vašem domově vládne příjemná vánoční atmosféra, to může být inspirativní i pro jejich vlastní výzdobu.

 

Doufáme, že vám naše tipy rozjasní domov do barev a vůní Vánoc.

 

Přejme všem poklidné a láskyplné prožití těchto svátečních dnů.

 

Váš EU nábytek.

zobrazit další články