⚠️ Důležité upozornění na falešné recenze a komentáře. Více zde →

+420 777 130 401 Po-Pá 9:00-16:00 (Pauza: 12:00 - 13:00)
Info
Obrázek kategorie

Chcete bydlet jako slavní? Captain America

Toužíte v životě alespoň trochu po slávě? Chtěli byste být hrdiny dětských srdcí, anebo toužíte po romantických milostných vzplanutích? Pokud se Vám v životě nic podobného nedaří, zkuste alespoň bydlet jako Vaši filmoví hrdinové. Dnes Vám nabízíme další porci interiérů slavných osobností. A máte se opravdu na co těšit. Protože Vás čeká nikdo menší než “Captain America”, pro mnohé znás nedostižný hrdina z komixových časopisů firmy Marvel. Hrdina který je nejen odvážný a chrabrý, ale zároveň je to za každých okolností gentleman. Řekněte dámy, která z Vás by si nepřála mít takového manžela?

Chris Evans bydlí v Lauer Canonu nedaleko Holywood Hills, je to místo, kteří si oblíbili slavní herci, producenti, scénáristé a režiséři, kteří nechtějí být tolik na očích a cení si i toho mála soukromí, které jim jejich fanoušci umožní. Dům Chrise Evanse je tak vyjimečný, že za něj musel bývalému majiteli zaplatit o téměř milion a půl dolarů více, než za něj původně chtěl, zřejmně protože musel přeplatit několik dalších zájemců. Ale jak uvidíte na fotografiích níže, je jasné, proč po tomto domě tak toužil. Ale nejde jen o dům samotný, nejvíce jde o krásný výhled, kterým se může každý den kochat. Terasa je také středobodem celého domu. Dominuje ji krásný jednoduchý venkovní bazén a série vzdušných a jednoduchých lehátek. Na terasu přímo navazuje krásný obývací pokoj. Obývací pokoj je celý řešen v klidných světlých, krémových tónech a centrum tvoří velkoryse řešený krb. Před ním je luxusně řešená sedací souprava v krémové barvě, kterou dotváří prosklený konferenční stolek. Směrem k terase je otevřený nejen obývací pokoj, ale i další obytné místnosti. Ložnice je také krásně otevřena směrem na terasu a vstříct krásnému výhledu. Na níže zobrazených fotografiích si můžete prohlédnout jednotlivé pokoje a níže pak doplňky z našeho eshopu a pokud toužíte po podobném uspořádání i ve Vašem obývacím pokoji, nechte se inspirovat kousky z našeho eshopu, které jsou vyobrazeny níže.

Začneme s celkovým pohledem na dům, tedy lépe řečeno na terasu:

Dále můžete vidět krásný obývací pokoj o kterém jsme se zmínili už výše.

Pokud tedy toužíte po podobném designu, nyní se můžete inspiovat. Středem všeho je krásná krémová sedací souprava, u nás nabízíme přesně takovou, po které by toužil i Chris Evans.

Tuto krásnou soupravu pak doplníme o prosklený konferenční stolek.

Vidíte, nebylo to nic složitého. A najednou bydlíte jako Kapitán Amerika. Ale nebojte, tohle ještě není vše. Nabídneme Vám i další obrázky z jeho domu. Máte se na co těšit.

Jak jsme si řekli už dříve, s terasou není spojen pouze obývací pokoj, ale i další obytné části domu. Nahoře vidíte, jak skvěle je provedeno propojení ložnice s venkovní částí. Není krásné, bydlet zároveň uvnitř, ale i venku. Probouzet se do krásného letního rána se slunečními paprsky, které směřují přímo do Vašeho lože?

Na další fotografii v pozadí vidíte už dříve zmiňovaný obývací pokoj. V popředí je kuchyně spojená s jídelním koutem, který dotváří ráz celého prostoru.

Pokud i vy toužíte po podobném interiéru, vyberete si z námi nabízených kusů nábytku. Třeba tyto krásné barové židle, které jsou ve stejném designu, jako v době Chrise Evanse, jediným rozdílem je, že bylo zapracováno na jejich funkčnosti a proto mají ještě opěrací část, která umožní pohodlnější sezení i v případě vyvýšených barových stoliček.

A vše pak můžete doplnit i vhodným konferečním stolkem, samozřejmě ze dřeva.

Dnešní článek se nám pomalu chýlí ke konci. Pokud jste vždy toužili bydlet jako holywoodské hvězdy, doufáme, že jsme Vám Vaše přání dnes splnili. Protože jste měli jedinečnou možnos, stát se na pár chvil Kapitánem Amerika a zachránit svět. Těšíme se příště u další ze série článků: Chcete bydlet jako slavní?.

zobrazit další články