Dnes 16.4. je infolinka od 13:00 hod. Děkujeme za pochopení.

+420 777 130 401 Po-Pá 9:00-16:00 (Pauza: 12:00 - 13:00)
Info
Obrázek kategorie

Jak vybrat správnou sedací soupravu pro Váš interiér?

Uvažujete o koupi nové sedací soupravy a nevíte jakou zvolit? Jste zaplaveni nabídkami na levné a kvalitní sedací soupravy, každý Vám nabízí zaručeně nejvhodnější sedací soupravu právě pro Vás, ale Vy si pořád nejste jisti. Pak zbystřete, protože následující řádky Vám pomohou s rozhodováním, jakou sedací soupravu zvolit právě pro Váš interiér.

Existuje několik typů sedacích souprav, rohové, sedací soupravy s křesly, rozkládací, s úložným prostorem. První otázka, kterou si jako zákazník, který chce koupit novou sedací soupravu, musíte položit je: “Jakou funkci má sedací souprava plnit?”. Protože samozřejmě bude volit jinou soupravu, když máte k dispozici rozměrný obývací pokoj v rodinném domě, a jinou sedací soupravu zvolíte do garsoniéry s omezeným místem. Druhý dotaz je také velice jednoduchý, ale i tento je stěžejní. Máte děti? Pokud ano, musíte na ně myslet i při výběru sedací soupravy, protože svobodný mládenec určtě zvolí jiný typ soupravy, než li otec tří dětí.

Nyní si rozdělíme sedací soupravy dle využití v interiéru. První typ souprav pracovně nazveme Bytové solitéry. Tyto sedací soupravy se vyznačují neotřelým designem, ve většině případů jsou tyto sedací soupravy nerozložitelné a nedisponují úložným prostorem. Tyto sedačky slouží k reprezentaci, slouží jako designový středobod Vaeho obývacího pokoje, či kanceláře. Tyto typy sedacích souprav bohužel někdy na úkor designu a neotřelosti upozaďují pohodlnost a funkčnost. Avšak u námi nabízených souprav to tak není, naše sedací soupravy jsou designovým skvosty, aniž by Vás omezovaly v pohodlí. Krásným příkladem je námi nabízený elegantní kožený dvousedák Chesterfield, který vidíte na obrázku níže. Tato sedací souprava je krásně prošívaná a je dodávána v moderní sněhobílé barvě. Je vyrobena z nejkvalitnější pravé kůže firmou PYKA. Tato sedací souprava se stane středobodem celého interiéru. Nemusím snad ani říkat, že v bílé barvě a kožené úpravě není vhodná pro domácnosti, kterým vládnou malé děti s pastelkami, ale je vhodná spíše do velkomětského bytu starého mládence.

Jestliže jste tatínek 3 dětí, určitě Vás tato sedačka nenadchne svou praktičností, samozřejmě design potěší každého z nás, ale rodič hledá něco vhodnějšího, něco z čeho si Vaše ratolesti mohou udělat pevnost, anebo obrněný transportér, či cokoliv jiného, co si dětská fantazie zrovna usmyslí. I pro ty z Vás, kteří hledají přesně takovou sedací soupravu, máme to pravé ořechové. Je to námi nabízená krásná sedací souprava SORRENTO, která splňuje veškeré požadavky velké rodiny, sedací souprava je rohová, což zvyšuje počet míst k sezení a zároveň je rozkládací, takže když Vaše děti budou chtít pozvat své kamarády a kamarádky, budete je mít kam uložit. A nejen to, sedačka navíc disponuje úložným prostorem, který lze využít k uložení extra peřin a polštářů. Sedací souprava je celočalouněná, je v praktické, ale přesto líbivé světle hnědé barvě. Pokud toužíte po velké sedací soupravě pro Vaši mnohočlenou rodinu, je tohle to pravé.

Je jasné, že né každý z Vás má možnost do interiéru umístit takto rozměrnou sedací soupravu, ale i přesto toužíte po rozkládací soupravě, která by byla nejen krásná, ale i pohodlná a také praktická a funkční. Nejlépe, aby obsahovala i nějaký ten úložný prostor, kterého není nikdy dost, zvláště v menších bytech se uložných prostor nedostává. I tento zapeklitý problém se dá vyřešit a pomůže nám k tomu sedací souprava SOLDEN, která disponuje úložným prostorem a je rozkládací. Souprava je vhodná do menších interiérů a je tak ideální například do garsonky, kde přes den plní funkci sedací soupravy a v noci se mění v plnohodnotnou postel, úložný prostor navíc slouží k uložení peřin a polštářů.

Pokud Vaše představy neuspokojila ani jedna z výše zobrazených sedacích spourav a toužíte po něčem opravy výjimečném, pak pro Vás máme několik dalších typů. Troufám si tvrdit, že minimálně jeden z těchto tipů Vás určitě zaujme.

Maximalisticky řešená sedačka DAVIS, která zaplní i sebevětší ineriér. A v neposlední řadě je to sedací souprava VENA, která je pro Vás opravdu jako stovřená. Doufám, že námi nabízené sedací soupravy Vás nadchly a pomohly Vám při výběru.

zobrazit další články