Ve středu 8.5. je showroom zavřeno. Děkujeme za pochopení

+420 777 130 401 Po-Pá 9:00-16:00 (Pauza: 12:00 - 13:00)
Info
Obrázek kategorie
Inspirace

Praktický průvodce pro výběr sedačky do malého bytu

V malém bytě se každý centimetr počítá. Ať už jste nový majitel bytu nebo se snažíte přeorganizovat svůj současný prostor, výběr správné sedačky může být klíčovým rozhodnutím, které ovlivní celkový vzhled a funkčnost vašeho obývacího pokoje. Jak ale vybrat tu pravou sedačku do malého bytu, která bude nejen stylová, ale také praktická?

 

Vítejte v našem praktickém průvodci, který vám ukáže, jak najít ideální malou sedačku, která se vejde přesně do vašeho prostoru. Ať už hledáte moderní malý gauč, který dodá vašemu bytu šmrnc, nebo multifunkční sedací soupravu, které vám ušetří místo, máme pro vás odpovědi.

 

V tomto článku se zaměříme na různé typy sedaček, včetně možností, které jsou ideální pro menší prostory. Od rozkládacích gaučů, které se mohou proměnit v postel pro hosty, až po rohové sedací soupravy, které vám pomohou maximalizovat každý kout vašeho bytu.

 

Takže pokud se ptáte, jakou sedačku do malého bytu vybrat, nebo jak najít tu pravou malou sedačku, která bude odpovídat vašemu životnímu stylu a vkusu, jste na správném místě. Připravte se na cestu objevování, jak může být výběr sedačky do malého bytu nejen zábavný, ale také inspirativní a obohacující zážitek. Pojďme se ponořit do světa moderních malých sedaček a objevit, jak můžete proměnit svůj malý byt v útulný a elegantní domov, aniž byste museli obětovat pohodlí nebo styl.

 

Typy sedaček pro malé prostory

V malém bytě je každý kousek nábytku důležitý, a sedačka není výjimkou. Výběr správného typu pohovky do malého bytu může být zásadní pro vytvoření prostoru, který je nejen elegantní, ale také funkční. Pojďme se podívat na některé z nejlepších možností, které vám pomohou najít tu pravou malou pohovku pro váš byt.

Rozkládací sedačky

Ideální pro ty, kteří potřebují víceúčelový nábytek. Rozkládací gauč se může během dne stát pohodlnou sedačkou a v noci útulnou postelí pro hosty. Tato moderní malá sedačka je skvělá volba pro ty, kteří chtějí ušetřit místo bez obětování stylu. Například rozkládací pohovka JASMÍN se zelenými květy se rozkládá povytažením přední části a sklopením zadní části do vodorovné polohy. Tato moderní malá pohovka obsahuje praktický úložný prostor pod sedákem a je vhodná jak do obývacího pokoje, tak i pokoje pro hosty.

Rohové sedačky

Rohové sedačky jsou často oblíbenou volbou pro malé byty, protože nabízejí pohodlné sezení bez zabrání příliš velkého prostoru. Tento typ sedačky je ideální pro ty, kteří chtějí maximalizovat využití prostoru v malém obývacím pokoji nebo jiné místnosti. Nyní se podívejme na konkrétní model, který by mohl být perfektním řešením pro váš malý byt:

Rohová Sedací Souprava "Ronne"

Pokud hledáte sedací soupravu do menších prostorů, ale přesto očekáváte komfort a moderní, jednoduchý vzhled, bude pro vás rohová sedací souprava "Ronne" ta pravá. Její provedení v nevšední látce LINCOLN nadchne i toho nejnáročnějšího klienta.

 

Velkou předností je, že i tato menší souprava disponuje úložným prostorem a spací plochou o velikosti 130 x 206 cm. Konstrukce je vyrobena z masivního dřeva a dřevotřísky, což zaručuje dlouhou životnost a stabilitu. Pohodlí je zajištěno díky použití pružin Faliste a PUR pěny T30.

 

Rohová sedací souprava "Ronne" je vhodná do prostoru a nabízí elegantní a praktické řešení pro ty, kteří hledají pohovku, která se vejde do malého bytu, aniž by obětovala styl nebo pohodlí.

Proč zvolit rohovou sedací soupravu pro malý byt?

  1. Úspora Prostoru: Rohové sedačky vám umožní využít rohy místnosti, které by jinak zůstaly nevyužité.
  2. Flexibilita: Některé rohové sedačky nabízejí modulární design, který vám umožní přizpůsobit uspořádání podle vašich potřeb.
  3. Pohodlí: I když je malá, rohová sedačka může nabídnout dostatek místa pro relaxaci a odpočinek.
  4. Funkčnost: Některé modely, jako je "Ronne", nabízejí dodatečný úložný prostor a možnost rozložení na postel, což je ideální pro hosty.

 

Rohové sedačky, jako je model "Ronne", nabízejí inteligentní řešení pro ty, kteří chtějí maximalizovat prostor v malém bytě. S jejich pomocí můžete vytvořit útulný a funkční obývací prostor, který vám a vašim hostům poskytne pohodlí, které si zasloužíte.

Sedačky s úložným prostorem

Pokud potřebujete více úložného prostoru, sedačky s úložným prostorem mohou být tou pravou volbou. Tyto moderní malé sedačky nabízejí skrytý prostor pro ukládání věcí, aniž by narušily celkový vzhled vašeho obývacího pokoje. Pohovky s úložným prostorem představují inteligentní a praktické řešení pro moderní domácnosti. Nejenže nabízejí pohodlné sezení, ale také skrytý prostor pro uložení různých předmětů. Tato funkce je obzvláště užitečná v malých bytech nebo domech, kde je prostor omezen. Podívejme se blíže na to, proč byste měli zvážit pohovku s úložným prostorem, a představíme konkrétní model, který by vás mohl zaujmout.

 

Rozkládací Pohovka "Lari" Světle Šedá

Rozkládací pohovka Lari je příkladem pohovky, která kombinuje styl, pohodlí a funkčnost. Tento model se hodí do každého interiéru díky svým rozměrům 155x105x75 cm a modernímu designu s kvalitním prošitím a dvěma děkoračními polštářky.

Proč zvolit pohovku s úložným prostorem?

  1. Maximalizace Prostoru: Pohovky s úložným prostorem vám umožní využít každý centimetr vašeho obývacího pokoje.
  2. Uspořádání: Skrytý úložný prostor vám pomůže udržet váš obývací pokoj uspořádaný a bez nepořádku.
  3. Multifunkčnost: Tyto pohovky nejsou jen pro sezení; mohou sloužit jako postel pro hosty nebo dokonce jako místo pro ukládání sezónních dekorací.
  4. Estetika a Design: Moderní pohovky s úložným prostorem, jako je model "Lari", nabízejí elegantní design, který se snadno hodí do různých dekoračních stylů.

Pohovky s úložným prostorem, jako je rozkládací pohovka "Lari", nabízejí inteligentní a praktické řešení pro ty, kteří chtějí kombinovat pohodlí, styl a funkčnost. Pokud hledáte způsob, jak maximalizovat prostor ve vašem domově, zatímco si zachováte elegantní a moderní vzhled, může být pohovka s úložným prostorem tou správnou volbou pro vás.

 

Pamatujte, že i v malém bytě můžete mít velké sny. S těmito tipy a možnostmi můžete najít tu pravou malou sedačku, která vám pomůže proměnit váš malý byt v domov plný stylu, pohodlí a osobnosti. Pokud potřebujete další rady a tipy pro výběr nábytku, můžete nás kontaktovat nebo sledujte náš Facebook a Instagram

zobrazit další články