⚠️ Důležité upozornění na falešné recenze a komentáře. Více zde →

+420 777 130 401 Po-Pá 9:00-16:00 (Pauza: 12:00 - 13:00)
Info
Obrázek kategorie

Takto spí celebrity: 2 luxusně zařízené ložnice slavných.

Kdo z nás by nechtěl bydlet jako celebrity? Být obklopen krásou a luxusem. Abyste si mohli tento sen splnit, nemusíte se nutně stát multimilionářem, stačí, když zvolíte vhodné kousky, které podtrhnou krásu Vašeho interiéru a ty nemusí nutně stát desetitíce korun. Inspirujte se následujícíme interiéry celebrit a vyberte si vhodné kousky z našeho eshopu, které Vám pomohou dotvořit ráz Vašeho interiéru.

Mattew Perry

Slavný herec, který ztvárnil postavu Chandlera v legendárním seriálu Přátelé. Středobodem jeho ložnice je krásná masivní celočalouněná postel, s krásným protlačovaným čalouněným čelem, které dodá ráz celému interiéru a je jeho hlavní určujícím prvkem. Ložnice je skvěle doplněná o odpočinkovou zonu s dvojsedákem, chromovaným křeslem s koženým opěrákem a sedákem se slavného BAUHAUSU, od designového interiera Wasilie Kandinského, křeslo se nazývá Kandinski chair. K němu se pak výborně hodí dva malé vzdušné konferenční stolky, které vidíte na obrázku níže. Pokud chcete Vaši ložnici stylizovat podobně, stačí si vybrat z naší nabídky níže, například krásnou celočalouněnou postel SAMAEL. Ale nemusíte zůstat jen u postele, můžete si vybrat i konferenční stolek, či sedací soupravu, pokud máte dostatečně velkou ložnici a nebojíte se experimentovat.

 

Roman Šebrle

Náš nejlepší desetibojař a aktuálně i úspěšný moderátor TV novin na programu TV Prima Family bydlí spolu se svými dětmi a manželkou v krásném interiéru. Podívejte se s námi nyní na jejich krásnou ložnici, která je vybavena jednoduchým a designově čistým nábytkem, který lahodí oku. Ložnici má vybavenou jednoduše, ale přitom velice účelně a krásně. Na fotografiích níže můžete vidět jak jsou využity zrcadla na dveřích skříní, které opticky zvětšují prostor. Na druhé fotografii můžete vidět krásně využité úložné prostory, jež se staly součástí čela postele. Na krajích postel plynule přechází v noční stolky, které jsou určeny pro uložení drobností a Vaši oblíbené četby. Když se chcete inspirovat ložnící Romana Šebrleho, máme pro Vás několik rad, vybírejte vzdušné a jednoduché designové prvky, z masivu, bez moření a ve světlých barvách, jako je například námi nabízená skříň SONOMA, anebo krásná postel LONDON. Pokud toužíte po námi nabízených kouscích, stačí jen kliknout na obrázek a můžete si daný kus objednat.

Dnes jsem se věnovali slavným mužům a jejich ložnicím. V příštím díle se můžete těšit na dvě typicky ženské ložnice. Nechte se překvapit, příští týden Vám ukážeme, jak bydlí slavné ženy a jak se můžete jejich stylu bydlení s naší pomocí přiblížit a nemusíte ani nutně být milionáři.

zobrazit další články